NlWiki

Systematic BotanySystematic Botany is het wetenschappelijke tijdschrift van de American Society of Plant Taxonomists (ASPT). Het tijdschrift verschijnt sinds 1976. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. De hoofdredacteur is Tom A. Ranker. Fred Barrie is aan het tijdschrift verbonden als specialist in de botanische nomenclatuur.

Het peer reviewed tijdschrift bevat artikelen met betrekking tot botanische taxonomie en aanverwante onderwerpen. Onder meer beschrijvingen van nieuwe taxa worden in het tijdschrift gepubliceerd. Van alle auteurs van ingezonden artikelen moet er ten minste één lid zijn van de ASPT. Naast wetenschappelijke artikelen bevat het tijdschrift boekrecensies.

In botanische literatuurverwijzingen wordt vaak de standaardafkorting “Syst. Bot.” gebruikt.


Externe links

Bron


Staat van informatie: 19.06.2021 11:55:26 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.