NlWiki

Research Organization RegistryResearch Organization Registry (ROR) is een dataset die door een gemeenschap wordt onderhouden en bevat gegevens over onderzoeksinstellingen wereldwijd.

Research Organization Registry
Type databank
Taal Engels
Opgericht 2019
Status actief
Link https://ror.org/
Portaal    Media

Initieel is in 2019 de dataset gevuld met gegevens van 91.000 onderzoeksintellingen uit de Global Research Identifier Database.[1]

De dataset bevat naast een eigen ROR-identificatiecode (Wikidata eigenschap P6782) de volgende identifiers:

Gegevens kunnen opgevraagd worden via een API.[2] Alle ROR-ID's en metagegevens worden verstrekt onder de Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.


Voorbeeld

KNMI in De Bilt wordt aangeduid met https://ror.org/05dfgh554


Externe links

Bron


Staat van informatie: 30.06.2021 08:21:56 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.