NlWiki

Pedro Infante jr.Pedro Infante Torrentera (Mexico-Stad, 31 maart 1950 - Los Angeles, 1 april 2009) was een Mexicaans zanger en acteur.

Pedro Infante jr.
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren 1950
Overleden 1 april 2009
Land Mexico
Werk
Beroep zanger en acteur
(en) IMDb-profiel
Portaal    Film

Hij was de zoon van de Mexicaanse zanger en acteur Pedro Infante uit diens verhouding met de danseres Lupita Torrentera. Pedro jr. studeerde architectuur aan de La Salle-universiteit en werkte een tijd als architect, maar koos ook al snel voor een carrière als country-and-westernzanger. Hij speelde ook in diverse films en tv-producties. Hij stierf in april 2009 aan een longontsteking.


Bron

Bron


Staat van informatie: 19.05.2021 01:46:08 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.