NlWiki

Lijst van eerstenDeze lijst is een (incomplete) lijst van eerste.... mens/man/vrouw/dier/object/toepassing/gebeurtenis enz., dat wil zeggen iets wat zich voor het eerst voordoet of wordt gerealiseerd, of wat voor het eerst plaatsvindt, of voor het eerst wordt gemaakt enz. De lijst is onderverdeeld in diverse hoofdgroepen. Uitvindingen horen niet thuis in deze lijst, deze zijn opgenomen in de Lijst van uitvinders.

Inhoud


Boeken, kranten en tijdschriften


Dieren, natuur


Gebeurtenissen, evenementen


Gebouwen, objecten


Gebruiksartikelen, voeding


Geneeskunde


Militaria


Mode, kleding


Muziek, film


Onderwijs


Ontdekkingsreizen


Regeringen, leiders


Ruimtevaart, satellieten


Samenleving


Sport en spel


Techniek, wetenschap, vindingen


Verkeer, transport, reizen

Bron


Staat van informatie: 19.06.2021 03:38:37 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.