NlWiki

Lake City (Florida)Lake City is een plaats (city) in de Amerikaanse staat Florida, en valt bestuurlijk gezien onder Columbia County.

Lake City
Plaats in de Verenigde Staten Vlag van de Verenigde Staten
Locatie van Lake City in Florida
Locatie van Florida in de VS
Situering
County Columbia County
Type plaats City
Staat Florida
Coördinaten
Algemeen
Oppervlakte 27,4 km²
- land 26,1 km²
- water 1,3 km²
Inwoners (2006) 11.953
Hoogte 57 m
Overig
FIPS-code 37775
Portaal    Verenigde Staten

Inhoud


Demografie

Bij de volkstelling in 2000 werd het aantal inwoners vastgesteld op 9980[1]. In 2006 is het aantal inwoners door het United States Census Bureau geschat op 11.953[2], een stijging van 1973 (19.8%).


Geografie

Volgens het United States Census Bureau beslaat de plaats een oppervlakte van 28,7 km², waarvan 27,4 km² land en 1,3 km² water.


Plaatsen in de nabije omgeving

De onderstaande figuur toont nabijgelegen plaatsen in een straal van 40 km rond Lake City.


Externe link

Zie de categorie Lake City, Florida van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Bron


Staat van informatie: 18.05.2021 11:14:56 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.