NlWiki

La Salle-universiteit (Mexico-Stad)De La Salle-universiteit (Spaans: Universidad La Salle, ULSA) is een rooms-katholieke universiteit in Mexico.

La Salle-universiteit
Universidad La Salle
ULSA in Mexico-Stad
Afkorting ULSA-DF
Locatie Mexico-Stad, Cuernavaca, Pachuca, Morelia, Playa del Carmen, Ciudad Obregón, Cancún, Guadalajara, Puebla, Torreón, Guanajuato, Monterrey, Chihuahua, Mexico
Opgericht 1962
Type Privé, katholiek
Rector Ambrosio Luna Salas
Lid van Broeders van de Christelijke Scholen
Website
Portaal    Onderwijs

De hoofdzetel van de universiteit is in Mexico-Stad, maar de universiteit heeft vestigingen in het hele land. De universiteit is opgericht in 1962 en is een van de Lasalliaanse universiteiten van de Broeders van de Christelijke Scholen. De La Salle-universiteit geldt als een van de meest prestigieuze van Mexico.

Bron


Staat van informatie: 19.05.2021 01:29:37 CEST

Bron: Wikipedia (Auteurs [Geschiedenis])    Licentie van de tekst: CC-BY-SA-3.0. Auteurs en licenties van de afzonderlijke afbeeldingen en media zijn te vinden in het bijschrift of kunnen worden getoond door op de afbeelding te klikken.

Veranderingen: Ontwerp-elementen werden herschreven. Wikipedia-specifieke links (zoals "Redlink", "Edit-Links"), kaarten, navigatievakken werden verwijderd. Ook enkele sjablonen. Pictogrammen zijn vervangen door andere pictogrammen of verwijderd. Externe links hebben een extra icoon gekregen.

Belangrijke opmerking Aangezien de gegeven inhoud op het gegeven moment automatisch van Wikipedia werd overgenomen, was en is een handmatige controle niet mogelijk. Daarom geeft nlwiki.org geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de inhoud. Mochten er intussen onjuistheden in de gegevens voorkomen of fouten in de weergave zijn gemaakt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen: E-mail.
Zie ook: Afdruk & Privacy policy.